Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Ajankohtaista
Kuvastot & esitteet  | Yhteystiedot Yrityksille
EN SE FI

Palvelut, tarvikkeet ja raaka-aineet kaluste- ja keittiöteollisuudelle


Laajasta valikoimastamme löydät raaka-aineet ja tarvikkeet kaluste- ja keittiöteollisuuden tarpeisiin.
Suurin vahvuutemme on kykymme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja globaalin yhteistyöverkostomme kanssa pystymme toteuttamaan mitä erilaisimmatkin toiveet!

 

Perheyritys E J Hiipakka perustettiin 70 vuotta sitten ja nykyään olemme yksi suurimmista kalustealan toimijoista Suomessa.
Laatu ja luotettavuus ovat arvoja jotka ohjaavat toimintaamme. Asiakkaat saavat kaikki tuotteet ja palvelut samasta paikasta, toimitusvarmuudella, kilpailukykyiseen hintaan.

 

Meiltä löytyy vahvaa osaamista ja rautaisia ammattilaisia, jotka tuntevat kalusteteollisuuden tarpeet vuosien kokemuksella.
Aina on kuitenkin mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Kun tiedostamme tämän, voimme olla aidosti mukana kalusteteollisuuden palveluksessa asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

 

Yhteistyökumppaneitamme

 

Juuremmeovat Jurvassa.

Hiipakan tarina sai alkunsa kun Eino ja Martta Hiipakka perheineen muuttivat Jurvaan ja perustivat sekatavarakauppa E J Hiipakan vuonna 1951.

Myynnin ja hallinnon uudet toimitilat sijaitsevat kauniissa Sellan kiinteistössä.

Tutustu tiloihin ›

Tuotannon tehostamis- ja kehittämishanke puusepänteollisuudessa.Lue lisää ›

Keski-Suomen ELY-keskus on myöntänyt E J Hiipakka Oy:lle 138 600 eur kehittämisavustuksen Suomen rakennerahasto- ohjelmasta Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020. Hankkeen avulla yritys investoi tuotantoteknologiaan lisätäkseen kapasiteettia ja parantaakseen laatua ja tuottavuutta ympäristönäkökulmat huomioiden.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä