Cookie Consent by Free Privacy Policy website Hiipakka - E J Hiipakka Oy
Kodinkalusteet Teollisuustuotteet
Ajankohtaista

Hiipakka

Me Hiipakan perheyhtiössä palvelemme huonekaluteollisuutta koko Suomen alueella, etsien maailmalta uusia, innovatiivisia komponentteja kaluste- ja keittiökalusteteollisuuden tarpeisiin.

 

Valmistamme omassa tehtaassamme moderneja, kauniita ja toiminnallisia kalusteita suomalaisiin ja skandinavisiin koteihin. Tehtaamme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kurikan Jurvassa, jossa on pitkät perinteet ja sukupolvien osaaminen kalustevalmistuksessa.

 

Asiakkaana voit olla suorassa  yhteydessä meihin, kun haluat antaa palautetta tai esittää kehitysideoita. Kuuntelemme sinua mielellämme ja olemme kiitollisia saamastamme palautteesta.

 

Kokemuksemme mukaan asiakaspalaute on yksi parhaimmista tuotekehitysväylistä.

 

 

 

Yhteistyöllä menestykseen

 

E J Hiipakka Oy:n tuotanto jakaantuu tänä päivänä omien tuotemerkkien ja alihankintana valmistettavien tuotteiden kesken. Toimintaa ja tuotantomenetelmiä kehitetään jatkuvasti vastaamaan markkinoiden vaatimuksia.

 

Vuosien mittavat investoinnit tuotantotekniikkaan mahdollistavat tehokkaan ja tarkan valmistusprosessin. Näin moduloitavat kalusteemme ovat hinnaltaan houkuttelevia ja saatavissa lyhyellä toimitusajalla.

 

Raaka-aineina käytämme ympäristöystävällistä E1-luokan MFC-kalustelevyä, jonka kulutuksenkesto ja värinpitävyys ovat erinomaiset.

 

 

Seuraavat teesit ohjaavat työtämme:

 

Olemme Hiipakalla yhdessä koko henkilöstön kanssa pohtineet ja tunnistaneet arvoja, jotka näkyvät jokapäiväisessä työssämme.

 

Luotettavuus on arvo, jota jokainen hiipakkalainen kunnioittaa.Luotettava toiminta kantaa ja luo jatkuvuudelle hyvän pohjan. Olemme luotettava kumppani kaikille sidosryhmillemme.

 

Kehittyminen ja yrittäjyys on meille luontaista ja koskee niin yritystä kuin jokaista työyhteisön jäsentä. Kehittyminen tukee jatkuvuutta ja luo edellytykset kannattavalle ja laadukkaalle liiketoiminnalle.Kun toimintaympäristö muuttuu ja tuo meille uusia vaatimuksia, on kehittyminen avainasemassa huomisen haasteissa.

 

Asiakkaamme - kumppanimme - saa Hiipakalta toimivia ratkaisuja ja luotettavaa palvelua, joita kehitämme yhdessä saamamme palautteen mukaisesti tavoitteena korkea asiakastyytyväisyys, jatkuvuus ja kannattava liiketoiminta niin asiakkaalla kuin myös Hiipakalla.

Kirjautuminen