Cookie Consent by Free Privacy Policy website CE-merkintä - E J Hiipakka Oy
Kodinkalusteet Teollisuustuotteet
Ajankohtaista

Suomalaista työtä

Kiitos kun tuet suomalaista työtä!


Huonekalumme valmistetaan Pohjanmaalla, Kurikan Jurvassa. Nykyaikaisessa, pitkälle koneellistetussa tuotannossa työskentelee 30 kalustealan ammattilaista. Periaatteemme on toimia luotettavasti ja kannattavasti. Kehittyminen ja muutos koetaan positiivisesti ja on jatkuvuuden perusehto.

Hiipakka-kalusteiden pääraaka-aine on E1-luokan MFC-kalustelevy (Melamine Faced Chipboard), joka on tarkoitettu käytettäväksi kuivissa sisätiloissa ja on VTT:n hyväksymää. Melamiinipinnoite voidaan pyyhkiä nihkeällä ja on erittäin valonkestävä, joten kaluste pitää hyvin värinsä.

Huonekalumme toimitetaan laatikoihin pakattuna, jotta kuormittaisimme mahdollisimman vähän logistiikkaa. Pakatessa tuoteosat tarkastetaan. Porauksiin jää jonkin verran puupurua ja suosittelemme kalusteen kokoamista pakkauspahvin päällä tai muuten suojatulla alustalla, jotta puru ja muu puupöly on helppo kerätä pois.

Kotisi turvallisuuden vuoksi yli 50 cm korkea huonekalu tulee kiinnittää seinään mukana tulevalla nauhalla, joka estää kaatumisen. Koska kotien seinämateriaalit vaihtelevat, jää seinäkiinnitysruuvi/naula asiakkaan hankittavaksi.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteesta, voit olla yhteydessä suoraan meihin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja olemme kiitollisia kaikesta asiakaspalautteesta. Palaute tulee perille nopeasti kotisivujemme kautta www.hiipakka.net.


Kotisi kalustamisessa mukana
E J Hiipakka Oy 

Kirjautuminen